Kuntopalvelut


Ehtookodon kuntopalvelu tarjoaa monipuolista kuntoutusta sekä Ehtookodon asukkaille että alueen ulkopuolella asuville eläkeläisille. Asukkaille tehdään tasapaino- ja lihasvoimatestejä, joiden pohjalta laaditaan kuntoutussuunnitelma. Asukkaat voivat osallistua kuntosaliryhmiin, tai saada yksilöllistä kuntoutusta kuntosalilla tai kotonaan. Kuntoutuksen tavoitteena on fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja parantaminen.

 

Ehtookodon kuntosali on varustettu erityisesti seniorikansalaisten tarpeita ajatellen. Laitteet ovat samanlaisia kuin missä tahansa kuntosalissa, mutta niihin tehtyjen säätöjen vuoksi ne sopivat asiakkaille, joiden liikkuminen ja toimintakyky ovat heikentyneet. Asukkailla oli mahdollisuus tarvittaessa myös hierontaan. Kesällä liikutaan ja pelataan asukkaiden kanssa pääasiassa ulkona.

 

Ehtookodon ulkopuolella asuville lempääläisille eläkeläisille on tarjolla ohjattua ryhmätoimintaa kuntosalilla ja vesijumppaa uima-altaalla. Ryhmistä ilmoitetaan paikallislehdessä ja niihin ilmoittaudutaan kauden alussa itse.

 

Kuntosali- ja allastiloja vuokrataan myös muille palveluntarjoajille.

Hieronta-aikoja voi varata kuntopalvelusta!

 


 

Ehtookodon kuntopalvelu

kuntopalvelu@ehtookoto.fi

Kuntohoitaja: Päivi Jormakka, puh. 050-386 3395
Liikuntaneuvoja: Kati Honkanen, puh. 040-582 1604
Fysioterapeutti: Janne Roivas, puh. 050-386 3394